Avbokning och tidbokning

Kontaktperson

,
Telefon:
E-post:

Om du har fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök. Ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala.

Tandläkarteam

Avboka tid

Om du inte kan komma på din bokade behandlingstid är det viktigt att du så snart som möjligt meddelar oss detta. Om du ringer två timmar innan stängning dagen före ditt planerade besök, så slipper du betala kostnaden för ett uteblivande.Vi har dessutom chans att erbjuda någon annan din tid. Landstinget har en särskild taxa för uteblivande (se länk "Kostnader för tandvård" till höger).

Avbokning av ett besök kan du göra genom att ringa vår reception. Då kan du, tillsammans med receptionspersonalen, komma överens om en ny behandlingstid. Om du behöver avboka besöket när kliniken är stängd så kan du maila till klinikens e-postbrevlåda. Ange då namn, personnummer samt datum och tid som ska avbokas. Kontaktuppgifter till samtliga kliniker hittar du till vänster under länkarna Folktandvårdskliniker och Specialisttandvård i Norrbotten.

Boka tid

Du bokar tid genom att ringa till den klinik som du väljer, antingen nära din bostad eller ditt arbete. Du hittar kontaktuppgifter under länken till vänster, Folktandvårdskliniker och respektive klinik.

Dela med på:

9 mars 2011
Kommentera sidan

Kommentera innehållet på sidan

Här kan du skicka in synpunkter eller kommentera innehållet på den aktuella webbsidan.
Det du skriver här skickas till landstingets webbredaktion.

Om du behöver kontakta vården ska du inte använda detta formulär. Ange inte några personuppgifter här.

Kontakta istället din hälsocentral eller vårdenhet via telefon eller genom e-tjänsten Mina vårdkontakter.

* = Obligatorisk uppgift

    • Bild för användarverifiering

Mer på andra
webbplatser: